Kroppspiercing og anger

K

Kroppspiercing er når det lages et hull i huden din eller gjennom en del av kroppen din, slik at du kan legge til et smykke for dekorasjon. Kroppspiercing har utviklet seg til en kunstform, og de er populære blant mange forskjellige kulturer og samfunn i dag. Noen av de vanligste piercingene i dag er navlen, øyenbryn, ører og tunge. De mindre populære er mannlige og kvinnelige genital piercinger, brystvorter og septum. Disse er kanskje mindre populære enn de andre, men de blir fortsatt gjort.

Piercing på øreflippene tar vanligvis omtrent 6-8 uker å helbrede. Piercing på siden av øret (brusk) kan imidlertid ta alt fra 4 måneder til 1 år å helbrede. Jeg fikk piercing i brusk for 1 år og 4 måneder siden. Min søster ville ha dem til bursdagen hennes, men ville ikke gjøre det alene.

I mer enn et år led jeg av at havsaltet ble gjennomvåt og kjørte dem under varmt vann i dusjen. Sjøsaltet suger var i henhold til instruksjonene fra piercer. Uansett hva jeg gjorde, var ørene mine konsekvent såre og infiserte fra disse piercingene. De skulle ta opptil et år å helbrede, men jeg hadde fremdeles de samme problemene seksten måneder senere. Av denne grunn tok jeg piercingene mine ut, jeg følte at jeg ga dem mer enn en rimelig sjanse til å helbrede.

Piercingene dine vil vite at du er stresset før du gjør det. Å ha hull i kroppen din annet enn øreflippene er som å ha et barn å ta vare på. Hvis du ikke gjør det du skal gjøre når du skal gjøre det, skriker de i protest.

Hvis du fremdeles er overbevist om at det å få en piercing til kroppen er det rette for deg, gjør du leksene dine. Sjekk alle risikoene knyttet til typen piercing du får. Hvis du fortsatt vil fortsette, kan du sjekke ut piercingstudioene. De er vanligvis lokalisert med tatoveringsbutikker. Intervju pierceren din, sørg for at de er opplært og har tilstrekkelig erfaring.

Jeg elsker utseendet på piercing i brusk i øvre øre, men det er definitivt ikke verdt arbeidet. Jeg anbefaler på det sterkeste å ikke få piercing hvis du ikke har tid eller er ekstremt følsom for piercinger. Jeg har problemer med mine vanlige øreflipp piercinger og burde ha visst at jeg ville ha problemer med de andre også.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta