En anmeldelse av musikknoter – Digitale notearkforhandler

E

Er du en musiker? Finner du notene du vil ha? Hvis du er noe som meg, så er svaret nei. Selv om byen jeg bor i ikke er så liten, er det fortsatt ikke et stort utvalg butikker når det kommer til musikk. Det er bare en liten musikkbutikk jeg går til (og bare i sjeldne tilfeller) når jeg trenger noe umiddelbart, som for eksempel gitarstrenger.

Når jeg vil kjøpe noter, hjelper ikke den lille butikken mye. Det er kun et lite utvalg noter for de mest populære sjangrene og mest populære instrumentene. Hvis du vil spille Beethoven-pianoarrangementer så er det greit, men hvis du vil ha noe annet så er du sjanseløs.

Jeg fant ikke det jeg ville ha i mitt område, så shopping på nett var mitt eneste alternativ. Etter å ha prøvd forskjellige noteforhandlere på nettet, kom jeg endelig over en jeg virkelig likte – Musikknoter. Denne nettsiden tilbød øyeblikkelig digital noteark, og jeg syntes det hørtes kult ut, men var ikke sikker på hvordan “digital” musikk fungerer.

Jeg fant ut at det var veldig enkelt å gjøre det. For at de digitale notene skal fungere, må du ha spesiell noteprogramvare, men du kan laste det ned gratis på Musicnotes-nettstedet. Etter å ha lastet ned gratisprogramvaren begynte jeg å søke gjennom musikkdatabasen. Det var helt annerledes enn min lokale musikkbutikk!

Denne siden har tusenvis av sanger å laste ned arkene for, og i mange forskjellige sjangre. Kvaliteten på siden er god, og jeg har aldri vært interessert i å kjøpe fra en lokal butikk igjen. Det er lett å kjøpe akkurat det jeg vil ha og jeg trenger ikke engang å forlate huset. Jeg kan finne en sang, laste ned notene og lære den med en gang.

Til å begynne med var jeg usikker på programvaren for musikknoter, men elsker den nå! Den har mange funksjoner som hjelper deg å lære sanger som å kunne transponere, endre tempo eller lære en del av sangen om gangen.

Den eneste ulempen jeg kan se med dette programmet er at du må være på en datamaskin for at disse funksjonene skal fungere. Men hvis du vil, kan du skrive ut notene som du vanligvis ville gjort. Siden jeg bruker et digitalt piano, skyver jeg det vanligvis opp ved siden av datamaskinen min slik at jeg kan bruke programvaren, men det er virkelig til stor hjelp.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta